Menu

  • Pouzećem

    Naručene artikle dobijate na kućnu adresu, a troškove porudžbine plaćate kuriru.
  • Platnim karticama

 

Uputstvo za plaćanje karticama

Prilikom online plaćanja karticom neophodno je da unesete broj Vaše kartice, zatim datum njenog isteka (važenja) i CVC2/CVV2 broj, koji se nalazi na poleđini kartice kako je predstavljeno primerom na slici ispod.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Dina, Visa, MasterCard, American Express ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (internet) plaćanje.


Sigurnost transakcije

Ukoliko izaberete plaćanje platnim karticama, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na zaštićenu i sigurnu stranicu Banca Intesa Beograd. Dalji proces plaćanja preuzima banka, a podaci sa Vaše platne kartice nama nisu dostupni. Banka Intesa Beograd vrši procesuiranje kartica na internetu. Na sajtu Banca Intesa Beograd unosite broj svoje kartice i ostale potrebne podatke. Banka vrši proveru Vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu, i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na Vašem tekućem računu u vrednosti porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije automatski Vam se prosleđuje e-mail sa svim detaljima Vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja sa sajta Banca Intesa Beograd bićete ponovo prosleđeni na www.mobilesolutionplus.rs, gde se kupovina završava.


Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje Banca Intesa Beograd i podaci o platnoj kartici nijednog trenutka nisu dostupni našem sistemu. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite Vaših poverljivih podataka i predstavlja standard za plaćanje preko interneta širom sveta. 

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već samo u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu banke (EUR) prema kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a iskazana na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama mora biti vlasnik platne kartice kojom vrši plaćanje.